Podeli vest

Er Srbija je pripremila novu promotivnu ponudu pod nazivom “Poleti u proleće”, u okviru koje putnici sutra mogu da kupe avio-karte za više od 70 gradova u mreži Er Srbije, za period putovanja od 8. maja do 15. juna.  

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

air serbia
Foto: Shutterstock

“Pred nama je najaktivniji deo godine u kojem je potražnja za letovima izuzetno visoka. Pored široke mreže destinacija, trudimo se da naše putnike obradujemo i promotivnim cenama avio-karata. Tokom 24 časa, 27. aprila, letovi za veliki broj destinacija iz naše mreže biće dostupni po najpovoljnijim cenama”, rekla je viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije Maša Vasović.

Navela je da će karte za najfrekventnije destinacije u mreži Er Srbije, kada je u pitanju region, kao što su na primer Podgorica i Tivat, moći da se kupe po ceni počev od 30 evra po pravcu, uključujući sve takse, saopštio je srpski avio-prevoznik.

“Do Barselone, Malte i Firence putnici će moći da lete počev od 40 evra po pravcu, dok će karte do, na primer, Istanbula, Rima ili Liona, biti dostupne po početnoj ceni od 50 evra. Boravak u Parizu, Londonu i Tel Avivu tokom proleća je uvek zanimljiv putnicima, a mi smo se potrudili da im omogućimo da tamo stignu upravo letovima naše kompanije za koje će početna cena karte iznositi 60 evra po pravcu”, rekla je ona.

Tokom promotivnog perioda, avio-karte mogu se kupiti putem veb-sajta www.airserbia.com, mobilne aplikacije, kao i u poslovnicama Er Srbije u Bulevaru Kralja Aleksandra, Jurija Gagarina i na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Detaljnije informacije o promotivnoj akciji Er Srbije možete pronaći na veb-sajtu kompanije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: