Podeli vest

“Imao bih bolje ocene od tebe da sad krenem u školu”, rečenica je koja je dovela do opklade zbog koje sada otac od 43 godine sada mora da ide u školu i dokazuje sinu da li je bio u pravu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

U nemačkoj školi za medicinske tehničare odvija se nesvakidašnji prizor- otac Mario i sin Filip zajedno su u školskim klupama.

Kada je Filip krenuo u drugu godinu srednje škole kladio se sa svojim ocem da “nema šanse da ima bolje ocene od njega”. Ta opklada naterala je oca koji je, posle završenog kursa, već radio u lokalnoj bolnici da upiše školu u 42 godini.

Filip je sada u trećoj godini njegov otac u prvoj, ali se često sreću na vežbama.

“Umesto ‘Super Mario’ zovem ga ‘Student Mario’, a ovaj nadimak za mog oca koriste sada i moji drugovi iz škole”, kaže Filip i idalje tvrdi da će na kraju imati bolje ocene od svog oca.

Filip otkriva da je opklada novčana, ali ne otkriva iznos iako dodaje da je simboličan.

On kaže da kod kuće ipak pomaže svom ocu oko nekih predmeta jer je on na trećoj, a otac na prvoj godini.

Ipak, priznaje da i otac pomaže njemu.

“Nedavno sam se našao u strašnoj situaciji kada je pacijent preminuo. Kako je moj otac već radio i ima iskustva u bolnici, pomogao mi je da prevaziđem problem i suočim se sa situacijom”, kaće Filip za nemački magazin Bild.

„Moj sin govori kao vodopad“, kaže Mario. Filip, s druge strane, kaže: „Moj otac ne sluša”. Ipak, pored svih neslaganjaotac i sin ostaju lojalni jedan drugom, ali i klinici na kojoj će zajedno ostati da rade.

Sa druge strane


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!