Ulazak Plutona u Vodoliju je događajem koji će uticati na pojedince i društvo u celini, tvrde astrolozi. Sistem vrednosti će doživeti preobražaj, a ljudi će ponovo tražiti svoje pozicije

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten

Godišnji horoskop
Foto: Shutterstock

Aspekt Pluton u Vodoliji 2023. nastupa od 24. marta i to je dan kada promene počinju.

Neki astrolozi smatraju da će ovaj tranzit biti značajan jer će se Pluton i Vodolija ujediniti u svojim energijama, što bi moglo uticati na društvene promene i transformacije.

Pluton simbolizuje transformaciju, regeneraciju i obnavljanje, dok Vodolija simbolizuje nekonvencionalnost, individualnost, inovativnost i revolucionarnost. Kombinacija ove dvije energije mogla bi značiti da će se dogoditi duboke i trajne promene u društvu, kao i lične transformacije za pojedince.

Takođe, astrolozi kažu, da će ovaj tranzit podstaći dodatni tehnološki napredak, kao i napredak u području nauke i tehnologije.

Može se očekivati da će se društvene vrednosti promeniti, a da će se nova tehnologija i inovacije ovoga puta usredsrediti na poboljšanje društva.

Prema ovom tumačenju, tranzit Plutona kroz Vodoliju može izazvaće i preispitivanje društvenih normi. Ovo može utiecati na različite aspekte društva, uključujući ekonomiju, politiku, kulturu i religiju.

Astrolozi takođerističu da će se tokom ovog tranzita možda pojaviti i neke negativne posledice, kao što su društveni neredi, pobuna i nestabilnost. To je zato što Pluton takođe predstavlja moć i može donijeti duboke promjene koje se ne mogu uvijek lako prihvatiti.

U čemu je suština?

Pluton je od 2008 godine u znaku Jarca i tu če se zadržati do 23. marta. Već sutradan prelazi u znak Vodolije, ali će imati kratak retrogradni povratak u Jarca, a zatim konačan povratak u vodoliju.

Boravak Plutona u znaku Jarca pokazao je svet onakav kakav jeste spoj energije Plutona kao planete kriminala i uništenja sa Jarcem koji želi položaj, karijeru i status. Astrolozi smatraju da je to dovelo do masovnog i i beskrupuloznog upravljanja narodima, područjima, resursima – na način koji je karakterističan za kriminal i tajne dogovore.

Šta se menja ulaskom Plutona u Vodoliju?

Doba Plutona u Vodoliji je doba jedinstva. Povezivanja. Saradnje. Ujedinjenja. Zajedništva. Astrolozi predviđaju vraćanje pravih vrednosti, ali i polarizaciju sveta, ali ovoga puta na ljude koji jasno iznose stavove i glasno kažu na kojoj su strani. Njihova zajednička moć mogla bi da poništi dosadšnji poredak stvari da i da piramidu moći uzdrma iz korena.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: