Podeli vest

Aleksandar Vučić sastaće se u Beogradu sa Miroslavom Lajčakom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će danas i sutra razgovarati sa specijalnim izaslanikom za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, a da će u sredu ili četvrtak pre puta u Ohrid izneti više informacija kako vidi situaciju povodom Kosova i Metohije i šta treba činiti.

“Ne želim mnogo da govorim pre susreta, danas i sutra ću biti sa njim i pokusati da radim, ne o tome o čemu ćemo da maštamo, već šta je to šta možemo da uradimo, rekao je Vučić u Dobanovcima odgovarajući na novinarsko pitanje o evropskom sporazumu, Lajčakovoj poseti Prištini i Beogradu kao i očekivanjima od predstojećeg sastanka u Ohridu, Briselskom sporazumu i ZSO. On je dodao i da ne vidi šta je smisao ako neko ne želi ni da razgavara o ZSO.

“Ako neko ne želi ni da razgovara, a kamoli da implementira ZSO ne vidim šta je smisao, da ne govorim ništa više od toga. Danas i sutra ću da razgovaram sa Lajčakom, a u sredu ili četvrtak, pre puta u Ohrid, ću reći kako sve vidim, šta mislim o svemu i šta nam je činiti u narednom periodu”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ