Podeli vest

Bokserska rukavica sa potpisom Vladimira Klička i dres sa potpisom Šejkil O’Nila samo su neke od stvari na aukciji čiji prihod će otići za podršku radu SZO u Ukrajini

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

kličko
TANJUG/AP Photo/Markus Sćreiber/Arhiva

Britanske muzičke zvezde Ed Širan i Heri Stajls, americka košarkaška legenda Šejkil O’Nil i druge slavne osobe, doniraće lične predmete u kampanji prikupljanja novca za zdravstvene usluge Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Ukrajini.

Sedam meseci od početka rata u Ukrajini, Fondacija SZO, nezavisna organizacija koja prikuplja sredstva za podršku radu zdravstvene agencije UN na rešavanju globalnih zdravstvenih kriza, pokrenula je e-trgovinu “Human Kind”, u okviru koje obožavaoci mogu da pokušaju da osvoje predmete koje su donirale njihove omiljene slavne ličnosti, prenose agencije.

Prikupljena sredstva biće utrošena na aktivnosti SZO u ratom razorenoj Ukrajini i susednim zemljama, objavila je Fondacija.

Cilj im je da prikupe 53,7 miliona dolara.

Tako je Heri Stajls donirao potpisani vinil, dok su Šejkil O’Nil, ukrajinski fudbaler Vitalij Mikolenko i druge sportske legende donirale potpisane dresove.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: