Podeli vest

Zdravlje i mladenački izgled kože su često povezani s različitim kozmetičkim proizvodima i tretmanima. Međutim, postoji prirodan i holistički pristup koji može poboljšati vašu kožu bez upotrebe agresivnih hemikalija i tretmana – joga za lice.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

bore sminka lice
Foto: Pixabay

Ova praksa kombinira elemente tradicionalne joge s vežbama za lice koje mogu ojačati mišiće lica, poboljšati cirkulaciju i čak smanjiti znakove starenja.

Joga za lice se bazira na principima tradicionalne joge, fokusirajući se na tehniku disanja, koncentraciju i kontrolu pokreta. Glavna ideja je ojačati mišiće lica i vrata kako bi se poboljšala tonus kože i smanjili znakovi starenja. Ove vežbe obuhvataju različite pokrete, istezanje i kontrakciju mišića lica.

Prednosti Joge za Lice

  • Smanjenje bora: Vežbe joge za lice mogu pomoći u smanjenju dubokih bora i finih linija na licu. Redovnim vežbanjem, mišići postaju jači i tonirani, čime se poboljšava elastičnost kože.
  • Povećana cirkulacija: Joga za lice podstiče bolju cirkulaciju krvi, što može doprineti svježijem i sjajnijem izgledu kože.
  • Opuštanje mišića: Osim što jačaju mišiće lica, ove vežbe takođe opuštaju napetost u licu, smanjujući potencijal za stvaranje bora uzrokovanih stresom.
  • Prirodan način za održavanje mladolikog izgleda: Joga za lice je bezbedan i prirodan način za održavanje mlađeg izgleda bez upotrebe toksičnih kozmetičkih proizvoda.

Joga za lice može se raditi na različite načine, a ovo je jedan od njih- pogledajte video.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: