Podeli vest

“Moj novi album izlazi 21. oktobra. Budite strpljivi, saznaćete sve informacije”, poručila je Svift

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

tejlor svift
Foto: Tanjug/ Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Američka pop pevačica i kantautorka Tejlor Svift najavila je svoj novi album “Midnights” na dodeli ovogodišnjih MTV (Video Music Awards) nagrada, tokom ceremonije koja je održana u Prudenšal centru u Njujorku, preneo je muzički časopis “Billboard”.

Prilikom uručenja nagrade za najbolju verziju pesme iz 2012. godine “All Too Well”, kao i nagrada za najbolju montažu i najbolji dugometražni format, pevačica se obratila publici najavljujući svoj novi album.

“Moj novi album izlazi 21. oktobra. Budite strpljivi, saznaćete sve informacije”, rekla je ona.

Naime, novi album, koji će izaći u oktobru, sadržaće 13 novih pesama, a kako je pevačica najavila on predstavlja “priče o 13 neprospavanih nocći rasutih kroz život”.

U najavi, koju je pevačica dostavila organizaciji VMA, navodi se da novi album predstavlja zbir pesama u kojima se “ljubav, strah i suze prepliću”, te da nove note donose “laganu potrebu da se pobegne od moguće greške”.

Svift je instakla da su nove pesme rezultat neprospavanih noći i zbir svih emocija “od kojih se trudimo da pobegnemo”, te da se nada da će publika uspeti da prepozna poruku koja je poslata.

“Ovo je album čije su pesme napisane usred noći, putovanjem kroz strahote i slatke snove. Za sve nas koji smo se bacali i okretali i odlučili da zadržlžimo lampione upaljene, te da krenemo u potragu – nadajucći se da cćemo se, možda, kad sat otkuca dvanaes sresti”, rekla je Svift.

Poslednji objavljeni album ove američke pevačice je “Red” iz prošle godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: