Podeli vest

JP “Putevi Srbije” saopštilo je danas da je srpskim autoputevima u julu ove godine prošlo ukupno 7.523.686 vozila, što je više za oko sedam odsto u odnosu na isti period 2022. godine, kada je zabeleženo 7.043.804 vozila.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

auto
Foto: Pixabay

Najprometniji je bio poslednji julski vikend kada su zabeleženi rekordi u protoku broja vozila i to na naplatnim stanicama Beograd, sa ukupno 231.816 vozila, Stara Pazova, sa 149.585 vozila i Preševo sa 63.016 vozila.

Dodaje se da je pored dobre pripreme i organizacije rada u JP “Putevi Srbije”, prolasku kroz naplatne stanice bez zaustavljanja doprineo i konstantni trend porasta korišćenja uređaja za elektronsku naplatu putarine, kojih je trenutno u funkciji preko 700.000.

Takođe, u toku jula meseca 20.000 korisnika prekonfigurisalo je svoj TAG uređaj na Open Balkan ETC – jedinstveni TAG uređaj kroz Srbiju i Severnu Makedoniju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…
orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…