Podeli vest

Budući da se FSS delom finansira iz budžeta, javnost u Srbiji ima pravo da zna tokove novca,, poručio je Tončev.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

tončev
TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC/ARHIVA

Dosadašnji član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i nekadašnji predsednik Regiona istočne Srbije Novica Tončev uoči sutrašnje Skupštine poslao je dopis FSS u kome je predstavio svoja primanja, koja je ostvarivao kao sportski funckioner u proteklom mandatu i zatražio da to isto učini i celokupno rukovodstvo.

“U skladu sa dnevnim redom koji je predložen za sutrašnju sednicu Skupštine Fudbalskog saveza Srbije, a odnosi se na finansijsko poslovanje, sedmu i osmu tačku dnevnog reda, predstavio sam svoja primanja koja sam ostvarivao kao član Izvršnog odbora i predsednik Regiona istočne Srbije u proteklom mandatu.

Takođe zahtevam da se na sednici predstave i primanja čelnih ljudi, generalnog sekretara, selektora, sportskog direktora i svih ostalih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, kao i da dobijemo precizan uvid u pojedinačne premije i troškove Svetskog prvenstva u Kataru”, naveo je Tončev u saopštenju.

Budući da se FSS delom finansira iz budžeta, javnost u Srbiji ima pravo da zna tokove novca, da bude informisana o rešenjima, kao i tome da li su poštovane procedure kada je u pitanju Svetsko prvenstvo u fudbalu, dodao je on.

“Takođe, kao član Izvršnog odbora trebalo je da znam za odluke koje se donose i koji je iznos plata i premija u FSS. Moj cilj jeste da srpska javnost koja fudbal oduvek ceni i voli bude ispoštovana istinom i činjenicama”, izjavio je Tončev.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: