Podeli vest

Sinoć oko 23 sata talas je povukao 13-godišnje dete u Herceg Novom. I dalje je potraga za tim detetom, kazao je direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Miodrag Bešović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

herceg novi
Foto: Pixabay

U Herceg Novom još traje potraga za detetom (13), kojeg je talas povukao u more, izjavio je danas direktor Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Miodrag Bešović.

“Sinoć oko 23 sata talas je povukao 13-godišnje dete u Herceg Novom. I dalje je potraga za tim detetom”, kazao je Bešović u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG.

U potragu su, kako je kazao, uključene Služba pomorske sigurnosti, Služba zaštite i spašavanja, pripadnici ronilačkog centra i Uprave policije.

“Do sada nismo imali rezultate te potrage. Nažalost, to je jedna informacija koju smo sinoć kasno dobili”, rekao je Bešović. Rekao je da u Crnoj Gori usled olujnog vetra i kiše nije bilo većih materijalnih šteta.

Bešović je kazao da je zatvoren za saobraćaj most u Rogamima, gde su se prošle godine tri osobe udavile u nabujalom potoku.

“Policija je zabranila saobraćaj prko tog mosta jer je voda prelila preko njega. Iz minuta u minut taj novo raste”, kazao je Bešović, preneo je portal RTCG.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: