Podeli vest

Pripadnici interventne patrole Policijske ispostave Sombor i pripadnici Žandarmerije intervenisali su danas zbog dojave o nasilju u porodici i pucnjavi iz vatrenog oružja, a tom prilikom povređena su dva pripadnika Žandarmerije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Policija svetla
Foto: Shutterstock

Policiji je oko 16.10 časova u Ulici Stevana Sinđelića javljeno da je došlo do nasilja u porodici i pucnjave iz vatrenog oružja, a na licu mesta zatečen je P. V. (62) koji je pucao iz vatrenog oružja, a koji je, i pored upozorenja policije da baci pištolj, ispalio više metaka u policijske službenike.

Tom prilikom povrede su zadobila dvojica tridesetčetvorogodišnjih pripadnika Žandarmerije, navodi se u saopštenju Policijske uprave Sombor.

Prilikom intervencije, pripadnici Žandarmerije su, u samoodbrani, upotrebili svoje službeno vatreno oružje i tom prilikom ranili P. V., koji je hospitalizovan.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić najoštrije je osudio napad na policijske službenike koji su vršili svoj službeni zadatak i rizikovali svoje živote, kako bi u skladu sa zakonom, profesionalno, odbranili živote i imovinu ugroženih građana, prvenstveno porodice koja je pozivala zbog nasilja u porodici, ali i drugih stanovnika Sombora, navodi se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: