Podeli vest

Politička stranka Istina saopštila je danas da je formirala Radnu grupu za uvođenje prava na bolovanje za negu kućnih ljubimaca, odnosno grupu koja će se baviti izmenama i dopunama Zakona o dobrobiti životinja.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Foto:Pixabay

Kako se navodi radna grupa okuplja stručnjake iz različitih oblasti, koji će napraviti ekspertizu koja će obuhvatiti sveobuhvatan pristup problemima i kvalitetno rešenje, a nju će voditi potpredsednica stranke Andrijana Čapko.

Predsednica stranke Ivana Vujasin rekla je da će stranka, nakon što radna grupa izradi nacrt izmena i dopuna zakona, pokrenuti javnu raspravu koja će omogućiti svim zainteresovanim građanima da iznesu svoje mišljenje, sugestije i predloge u vezi sa predloženim.

Stranka “Istina” je politička stranka vlaške nacionalne manjine iz Novog Sada, koja je osnovana 2008. godine pod nazivom “Nijedan od ponuđenih odgovora”, a zalaže se za očuvanje životne sredine, ekološku politiku, socijalnu pravdu, zaštitu ljudskih prava, legalizaciju kanabisa, poštovanje ženskih prava i zaštitu prava životinja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: