Podeli vest

Uzbunjivač i bivši obaveštajac Dejvid Gruš predao je američkom Kongresu poverljive informacije o tajnim programima za koje tvrdi da pokazuju da je Pentagon pronašao “netaknute ili delimično netaknute letelice” koje nije proizveo čovek.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

nlo
Foto: Shutterstock/Ilustracija

U njegovoj žalbi se navodi da su dokazi o vanzemaljskoj tehnologiji nezakonito sakriveni od nazdora Kongresa od strane obaveštajne zajednice kako bi se “namerno osujetio nadzor Kongresa nad UAP programom”. Gruš je dodao da je bio predmet odmazde zbog svojih otkrića.

On tvrdi da su pronađeni fragmenti “egzotičnog porekla (neljudske inteligencije, vanzemaljskog ili nepoznatog porekla)”. Njegove navode potvrdio je i drugi obaveštajni zvaničnik Džonatan Grej, koji istražuje NLO.

“Fenomen neljudske inteligencije je stvaran. Nismo sami”, rekao je Grej i dodao da je reč o globalnom fenomenu, ali da nam, ipak, globalno rešenje i dalje izmiče.

Dejvid Gruš je inače 36-godišnji američki veteran koji je bio član Operativne grupe za neidentifikovane leteće objekte, a od 2019. do 2021. godine služio je kao predstavnik Nacionalne izviđačke kancelarije, jedne od pet velikih američkih obaveštajnih agencija.

U aprilu ove godine je napustio američku administraciju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: