Podeli vest

Prvog takmičarskog dana na 19. Mediteranskim igrama u Oranu muška vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Sloveniju sa 22:6

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vaterpolo
Foto: Shutterstock

“Prvu utakmicu na svakom turniru je važno dobiti. Ovo je bila rutinska pobeda. Početak nije bio onako kako smo ga zamišljali, a posle je utakmica dobila neki normalan tok, onako kako smo očekivali. Okrećemo se već daljim duelima koje imamo u grupi. Ceo program u grupi nam je u prepodnevnom terminu, pa zbog toga momci neće ići na ceremoniju otvaranja, već ćemo imati trening kako bismo se spremili za sutrašnju utakmicu”, izjavio je selektor našeg tima Uroš Stevanović.

Svečana ceremonija otvaranja Mediteranskih igara na programu je večeras u 22 časa, a zastavu Srbije nosiće strelac Damir Mikec.

“Kada sam primio poziv iz Olimpijskog komiteta, u trenutku sam doživeo osećaj miline i to je neki vid nagrade za moj minuli rad. Ubeđen sam da cu večeras biti preplavljen raznim emocijama. Peti put učestvujem na Mediteranskim igrama, sa svih do sada sam se vraćao sa medaljom i ne želim da taj niz prekinem. Čin da nosim zastavu mi je još veća motivacija”, izjavio je Mikec.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: