Podeli vest

Kompanija Dizni aktivno razmatra mogućnost da napravi novu seriju o Indijani Džonsu za svoj kanal Disney+, navodi časopis Varajeti pozivajući se na izvore.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

harison ford
Foto: Shutterstock

Producentske kuće Maus haus i Lukasfilm su se na nekoliko poslednjih sastanaka sa scenaristima bavile takvim mogućnostima, a pošto pisac za projekat još nije odabran, nisu poznati ni podaci o mogućem zapletu, piše Varajeti.

Časopis navodi da nije poznato ni da li bi radnja prethodila ili bi bila zasebna u odnosu na čuveni serijal od četiri filma u kojima je naslovnu ulogu pustolovnog arheologa igrao Harison Ford, odnosno da li bi na neki način postojala veza sa petim filmom čija se premijera očekuje iduće godine.

“Pomak ka mogućem razvitku serije o Indijani Džonsu dolazi nakon što je Ford najavio da je završio sa ulogom nakon petog filma. Izvori kažu da Dizni trenutno ispituje brojne mogućnosti da održi franšizu, što može biti serija, novi film, neki drugi medij, ili kombinacija pomenutog”, navodi časopis.

Varajeti piše da su predstavnici Lukasfilma odbili da daju komentar.

Ford je igrao Indijanu Džonsa u izuzetno uspešnim filmovima reditelja Stivena Spilberga “Otimači izgubljenog kovčega” (1981), “Indijana Džons i ukleti hram” (1984), “Indijana Džons i poslednji krstaški pohod” (1989) i “Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje” (2008). Kako je najavljeno, reditelj petog filma je Džejms Mangold

Ukoliko zaživi Diznijeva ideja to neće biti prva serija o Džonsu, pošto je “Mladi Indijana Džons” išao dve sezone 1992-1993. godine, a ikoničnog junaka u mladosti su tumačili Šon Patrik Flaneri i Kori Karijer, uz gostovanje Forda u jednom nastavku.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ