Podeli vest

Vaterpolisti reprezentacije Srbije pobedili su u prijateljskoj utakmici selekciju SAD-a.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vaterpolo
Foto: Shutterstock

Vaterpolisti reprezentacije Srbije pobedili su u prijateljskoj utakmici selekciju SAD-a posle boljeg izvođenja peteraca 14:11 (2:4, 1:1, 6:5, 2:1, 3:0).

Sa dve pobede i dva poraza naša reprezentacija je završila takmičenje u Dalasu. U ekipi Srbije tokom meča se sa odbranama istakao golman Branislav Mitrović.

Prilikom izvođenja peteraca sinoć nakon regularnog dela, odbranio je sva tri šuta protivnika i tako doneo pobedu Srbiji. Sava Ranđelović je nakon utakmice istakao da su dve pobede na turniru veoma bitne za ekipu.

“Imamo već dve pobede u ovoj godini. Dizali smo se iz utakmicu u utakmicu. Nije ovo makismum, pred nama je dosta rada ali je pobeda bitna zbog jačanja našeg karaktera. Idemo dalje“, izjavio je Ranđelović.

Najefikasniji srpski vaterpolista na turniru sa 11 golova Radomir Drašović, tvrdi da će reprezentacija igrati sve bolje.

“Završili smo pobedom turnir koji nas je zadesio u momentu u kojem nismo najspremniji. Prvi put smo sa novim trenerom. Od početka smo dizali nivo igre, grešaka je bilo sve manje. Idemo uzlaznom putanjom i sa optimizmom možemo da čekamo sledeće akije i takmičenja“, izjavio je komentar Drašović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: