Podeli vest

Aleksandar Vučić obišao je radove na izgradnji Fruškogorskog koridora koji spaja Novi Sad i Rumu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji Fruškogorskog koridora koji spaja Novi Sad i Rumu u dužini od 45 kilometara i tom prilikom istakao da Srbija mora još više da radi i da se razvija, kako bi se održao tempo napretka.

“Baš na ovom mestu izgradićemo najduži tunel u Srbiji od 3.5 kilometara. Napornim radom i posvećenošću uspećemo da spasemo Srbiju od recesije i velike krize. Verujem u Srbiju, verujem u rad. Srećna i uspešna Nova godina”, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

On je tom prilikom istakao i da Srbija mora još više da radi i da se razvija, kako bi se održao tempo napretka. Vučić,koji je radove obišao sa ministrom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goranom Vesićem i direktorom Koridora Srbije Aleksandrom Antićem, pokazao je na video snimku i čuvara i maskotu gradilišta, psa Žuću, koji radnicima pravi društvo.

“Imali smo sreću da naiđemo na Žuću, ovog divnog psa. Kažu da se na svakom gradilištu pojavi neki pas, obično je to Žuća, što je sreća za radnike na gradilištu”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: