Zbog visokih temperatura koje su za danas najavljene vozačima se savetuje da izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana i da prilikom dužih putovnja prave češće pauze.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels

Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, ali kako smo na početku letnje turističke sezone, AMSS savetuje vozačima više strpljenja i tolerancije u danima kada se očekuje veći broj vozila.

Prema informacijama od 5.24 sati, na auto-putu E-75, petlja Kolari – petlja Smederevo, u smeru ka Beogradu, zbog saobraćajne nezgode obustavljen je saobraćaj.

Ekipe su na terenu. Policija preusmerava saobaćaj kod Velike Plane na alternativne putne pravce. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “Putevi Srbije” na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije dobijenim u 5.15 časova, nema zadržavanja vozila na putničkim terminalima naših GP. Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza teretnjaci čekaju od sat vremena do 300 minuta.

Najduže se čeka na graničnom prelazu Batrovci, 300 minuta, potom na Šidu 180 minuta, Horgošu 90, Kelebiji i Bogojevu po 60 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se su saopštenju


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!