Podeli vest

Direktor FK Partizan Miloš Vazura najavljuje da će u timu Partizana biti i dva do tri stranca

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
Foto: Shutterstock

Biće dosta promena u timu, pregovaramo sa sedmoricom igrača, očekujem veliki broj dolazaka i odlazaka, rekao je danas direktor FK Partizan Miloš Vazura na početku priprema za novu sezonu.

“Dovešćemo dva do tri stranca, Iliev kao sportski direktor pregovara. Takođe, dovešćemo nekoliko domaćih igrača. Konkretno, pregovaramo sa četiri domaća i tri strana igrača”, izjavio je Vazura novinarima u SC Teleoptik.

On je dodao da je u dogovoru sa novim trenerom Ilijom Stolicom želja da se osveži tim.

“Dosta je igrača kojima ističu ugovori, svima smo se zahvalili i želimo da osvežimo tim sa novim trenerom. Biće potpuno jasna slika pre odlaska u Sloveniju na pripreme”.

Vazura je istakao da Partizan ima stabilnu finansijsku situaciju, ali kada je budžet u pitanju ne može da parira Crvenoj zvezdi.

“Sa sportske strane prioritet je titula. Prethodne sezone nismo uspeli da sačuvamo pet bodova prednosti, pod čudnim okolnostima smo izgubili titulu, ali zatvaramo to poglavlje. Stanojević je rekao stav, a mi smo ga podržali. Nisu (Zvezda) osvojili titulu sa duplo više bodova iako su imali duplo veći budžet. Verujemo da će sve biti pošteno naredne sezone. Prethodne sezone je bilo mnogo bolje suđenje nego pretprošle, te se nadam da će ove biti savršeno“, poručio je Vazura.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: