Podeli vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Biram borbu” Dobrica Veselinović izjavio je u Kotežu da će izbori 2. juna u opštini Palilula biti svojevrstan referendum između te i liste Srpske napredne stranke.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

Dobrica Veselnović
Foto: Tanjug

Koalicija „Biramo Beograd“ sa predstavnicima kandidata za opštinu Palilula, posetila je levu obalu Dunava, predstavljajući konkretna rešenja za višedecenijske probleme ovog dela grada.

Veselinović rekao je da su ključni predlozi koalicije za opštinu Palilula decentralizacija, poboljšanje infrastrukture, energetska efikasnost kao i veći broj predškolskih ustanova. Kako je istakao, promena statuta grada i povećanje broja opština omogućilo bi građanima veću kontrolu nad pitanjima koja utiču na njihove zajednice.

„Naša koalicija zagovara decentralizaciju Beograda i opštine Palilula, kako bi građani imali pravo glasa o pitanjima koja utiču na njihove živote,“ izjavio je Veselinović i dodao da su im u planu radovi na popravci i izgradnji kanalizacione mreže, kao i rekonstrukciji oštećenih puteva kako bi se poboljšala mobilnost i kvalitet života stanovnika. Kako je rekao, to će se postići implementacijom konkretnih programa.

“Kroz subvencije za prelazak na efikasnija ložišta, koalicija želi da smanji zagađenje vazduha koje je veliki problem u Kotežu i celom Beogradu“, istakao je Veselinović. On je dodao da smatra da Kotežu, Krnjači i Ovči nedostaju vrtići i da je potrebno još više ulaganja u predškolske ustanove.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: