Podeli vest

Kako se nalazimo u teškim vremenima, tu vladu čeka ozbiljan posao, da pomogne predsedniku, rekao je Vesić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

goran vesic
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ ARHIVA

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić izjavio je danas da u SNS očekuju da mandatar bude iz te stranke, jer ima najviše poslanika, kao i da se nova vlada što pre formira.

“Kako se nalazimo u teškim vremenima, tu vladu čeka ozbiljan posao, da pomogne predsedniku i da se pripremimo što bolje za naredni period koji nas očekuje, a koji neće biti ni malo lak”, rekao je Vesić za TV Pink.

On je dodao i da je ponavljanje izbora u Velikom Trnovcu, koje je danas odloženo, posledica izmena izbornih zakona, jer je SNS prihvatila sve zahteve opozicije.

Komentarišući navode da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao strah da se pojavi na Samitu EU-Zapadni Balkan u Briselu, zbog pritisaka koje će trpeti zbog neuvođenja sankcija Rusiji, Vesić je rekao da Vučić ne zna za strah, već samo za izazove.

“Ako hoćete, možete da nazovete strah, odgovornost koju predsednik oseća prema građanima Srbije. Kao i odgovornost kako će se ova situacija odraziti na investicije u Srbiji. Vučić vodi odgovornu politiku u intersu građana, a to je da se Srbija razvija. Ne vodimo ni tursku, ni nemačku ni americxku, već srpsku politiku”, rekao je Vesić, a saopštila SNS.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: