Podeli vest

Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da će dosadašnji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković nastaviti da obavlja tu dužnost i u mandatu nove Vlade.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

petković
FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/ARHIVA

U saopštenju objavljenom na sajtu Vlade Srbije, navodi se da je Vlada usvojila Rešenje o postavljenju Petra Petkovića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

“Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici više dokumenata – memoranduma o razumevanju o saradnji i protokola između Srbije i Narodne Republike Kine iz različitih oblasti. Potpisana dokumenta odnose se na oblasti infrastukture, poljoprivrede, informisanja i telekomunikacija i turizma”, navodi se u saopštenju.

Članovi vlade usvojili su i rešenja o dodeli novčanih nagrada za sportske rezultate, za osvojene zlatne, srebrne i bronzane medalje na Prvenstvu Evrope u boksu za seniorke i seniore održanom u Beogradu od 18. do 28. aprila 2024. godine, u iznosu od 20.000 evra za zlatnu medalju, 15.000 za srebrnu medalju i 10.000 evra za bronzanu medalju u dinarskoj protivvrednosti.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

No post found!