Srpski fudbalski trener Vladan Milojević, kao što je i najavljeno, zvanično je danas drugi put u karijeri postao šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

On je na klupi crveno-belih nasledio Izraelca Baraka Bahara koji je smenjen nakon poraza u večitom derbiju od Partizana (2:1) i elininacije iz Lige šampiona.

Milojević je u prethodnom mandatu od 2017 do 2019. godine ostvario istorijske rezultate – osvojio je dve, praktično tri titule i uveo Zvezdu, prvo u Ligu Evrope posle 10 godina, a potom i dva puta u Ligu šampiona.

Milojević: Nije bilo razmišljanja, Zvezda uvek može da računa na mene

“Kada sam odlazio znao sam da je samo trenutno. Poziv je stigao i nije bilo razmišljanja. Dobro me znate, neko sam ko veruje u rad i nezahvalno je obećavati, ali uradiću sve što je do mog tima i mene da nastavimo putem kojim smo krenuli pre nekoliko godina”, rekao je novi-stari trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević.


On je na klupi crveno-belih nasledio Baraka Bahara, a potpisao je ugovor na dve i po godine.
“Sa 16 godina sam došao u Zvezdu iz jednog malog mesta (Aranđelovac, prim.aut), Zvezda mi je mnogo dala, mnogo znači meni i mojoj porodici. Otišao sam posle dobrih rezultata, ali uvek sam govorio da Zvezda može da računa na mene, da uvek ima tog jednog čoveka koga može da pozove”, istakao je Milojević na zvaničnoj promociji.


Zvezda je na dobrom putu, javnost je navikla na visok nivo, impozatno je šta je sve radila poslednjih godina i potrebno je držati kontinuitet, dodao je Milojević.
“Ima stvari koje ćemo probati da zadržimo. Ne smemo da kažemo da Bahar nije radio kako treba, veliki benefit su mladi igrači koji su dobili šansu u Ligi šampiona i tu leži potencijal, treba im davati šansu”, naveo je Milojević.


Na pitanje koliko će mu sada biti “lakše” nego prvi put, Milojević je odgovorio kontra-pitanjem.
“Možda je pitanje koliko će biti teže? Mi smo 2017. kretali od nule, pa se videla razlika, sada je drugačije. Sve se zaboravilo što je bilo. Bio sam trener u omladinskoj školi dok sadašnja garnitura nije došla i napravila pomak. Nije lako voditi sve ovo, sa velikim očekivanjima i ponavljanjem rezultata. Znate kakav sam čovek, nema obećanja, garancija, osim što obećavam da ćemo dati sve od sebe”, poručio je Milojević i dodao da će se od ponedeljka detaljnije baviti timom i kadrovskim rešenjima, uključujući i eventualni povratak Milana Borjana.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: