Podeli vest

Vlasti u Prištini pokušale su da dokažu da je u dešavanjima u selu Banjska od 24. septembra učestvovao navodni saradnik sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila Vučića, Milorad Jevtić, međutim ispostavilo se, na osnovu fotografija, da to nije tačno.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ STR/

Prištinski mediji objavili su snimak napravljen 28. jula Gazimestanu, na Vidovdan, na kome se vidi Danilo Vučić u Gračanici, uz tvrdnje da se uz njega nalazi Milorad Jevtić “terorista”.

Ipak, ina osnovu snimka ustanovljeno je da to nije Jevtić, već pripadnik specijalne jedinice “Kobra” Boro Borčić koji ima zadatak da brine o bezbednosti sina predsednika Srbije.

Vučić je u nedelju objavio na Instagramu da njegov sin Danilo nema nikakve veze sa napadom na policiju tzv. Kosova u Banjskoj, nakon što je tzv. kosovski ministar policije povezao sina predsednika Srbije sa ovim napadom iz septembra.

“Večeras je Kurti optužio moju porodicu, mog prvenca Danila, ni on sam ne zna kako je do toga došao, da je nekako učestvovao u, kako kaže, terorističkom napadu u Banjskoj. Prva odlika kukavica koju svaki čovek primeti je kad neko napada tuđe porodice, decu, jer mu se oni uvek čine kao najlakše mete. Danilo, naravno, nema nikakve veze ni sa čim, osim što voli Srbiju i Kosovo i Metohiju kao njen deo, u skladu sa Poveljom UN. Pokušao si Kurti i dugim cevima majicu da mu skineš, nisi uspeo. Ćerku si mi vređao, onako, junački i muški kako samo ti umeš”, napisao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…