Podeli vest

Za najbolju turističku manifestaciju u Srbiji u 2023. u tradicionalnom izboru “Turistički cvet”, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije (TOS) proglašeni su “65.Dani berbe grožđa” u Vršcu, u narodu poznatiji kao Grožđebal.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels

Najznačajnija nagrada u turizmu Srbije “Turistički cvet” ove godine je dodeljena 38. put najboljima i najzaslužnijima za značajno podizanje kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji srpskog turizma u nekoliko kategorija.

Dobitnici nagrade “Turistički cvet” za 2023. godinu, objavio je TOS, u kategoriji turističkih organizacija (TO) su TO Zlatibor, u kategoriji turističkih agencija “Hedonic Travel” iz Beograda, a u kategoriji ugostiteljskih objekata za smeštaj hoteli “Hilton” i “Gorski” i objekat “Aleksandrović VT” iz Topole.

Prirodnjački centar Svilajnac je dobitnik ove nagrade u kategoriji pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma.

Specijalno priznanje, van kategorija, dodeljeno je aviokompaniji Er Srbija za doprinos odličnim rezultatima srpskog turizma.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: