Podeli vest

Dijana Hrkalović je u subotu navela, pored ostalog, da ima zanimljiva saznanja o tome šta Milenković radi ovih dana, optužući ga da radi sa drogom.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

policija
Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu je u ponedeljak, 20. juna, po službenoj dužnosti naložilo Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a da prikupi informacije i obaveštenja u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga UKP Beograd Slobodana Milenkovića.

Postupanje tužilaštva i SUK-a neophodno je radi provere navoda bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović datih medijima, koji sami po sebi nisu relevantni za pokretanje krivičnog postupka, ali zahtevaju odgovarajuću proveru, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Dijana Hrkalović je gostujući u emisiji na TV “Objektiv” u subotu navela, pored ostalog, da ima zanimljiva saznanja o tome šta Milenković radi ovih dana, optužući ga da radi sa drogom.

“Živim povučeno, ali razne informacije dođu do mene. Čujem da on već neko vreme radi drogu. Ovde čisti, ovde radi. Zasad su to još štura saznanja, ali nisu nekredibilna”,


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: