Podeli vest

Predsednik FK Partizana Milorad Vučelić ostaje na čelu kluba, odlučeno je danas na Skupštini crno-belih.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

partizan
Foto: Shutterstock

Vučelić je nakon dužeg izlaganja o svemu što je urađeno u poslednjih osam godina predložio Skupštini da ga razreši funkcije, ali je dobio poverenje i nastaviće da vodi klub.

Skupština je “kasnila” više od dva sata, a Partizan do kraja dana mora da obezbedi finansijska sredstva za dobijanje licence za takmičenje u Evropi sledeće sezone.

Vučelić: Partizan ispunio uslove za evropsku licencu, hvala Vučiću i državi

Fudbaleri Partizana igraće naredne sezone na evropskoj sceni jer je ispunio sve uslove da dobije licencu, saopštio je danas predsednik Milorad Vučelić na Skupštini kluba.

“Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla“, rekao je Vučelić. On je dodao da je svestan da će Uprava sada biti pod dodatnim pritiskom navijača.

“Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i „Uprava, napolje“.

Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ograničene, ali su po mojoj meri“, poručio je Vučelić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ