Američki policajci u gradu Tampa, u saveznoj državi Florida “uhapsili”n su aligatora dugog 2,7 metara koji je prijavljen jer je šetao ulicom nedaleko od gradskog stadiona.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto:Pixabay/ Ilustracija

Akciju, koju je posmatralo više građana, izvelo je šest policajaca, a aligator je nekoliko puta mahnuo repom kada mu je prišao prvi, bockajući ga ispruženom palicom, prenosi AP.

Zatim je nekoliko policajaca omčom od užeta onemogućilo aligatora da otvori usta, koja su kasnije dodatno obezbedili lepljivom trakom.

Dvojica službenika svojim telima držala je aligatora prikovanog za tlo kako bi mu povezali i noge i tako bezbedno transportovali sa lica mesta, ispred stadiona Rejmond DŽejms, koji je dom američkog fudbalskog tima iz NFL lige Tampa Bej Bakanirsa.

Fil Volters, lovac na aligatore koji ima ugovor sa Komisijom za očuvanje riba i divljih životinja Floride i koji je pozvan da pomogne policajcima, rekao je da je impresioniran poslom koji su obavili pre nego što je on stigao.

“Uradili su sjajan posao. Oni su obavili tu stvar umesto mene“, rekao je Volters za lokalnu televizijsku stanicu Tampa WFLA, navodi AP.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ