Podeli vest

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da je Vlada Srbije jasno spremna da zajednički radi sa vladom Republike Srpske na sprovođenju svih sporazuma i memoranduma, koji će biti potpisani, ali i na očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta, ne ugrožavajući nikoga.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

On je na početku zajedničke sednice dve vlade rekao da ih očekuje puno posla u brojnim oblastima, ali pre svega u očuvanju kulturnog i duhovnog identiteta.

Vučević: Spremni da zajedno sa Republikom Srpskom radimo na očuvanju nac. identiteta

– Zajedno ćemo raditi sa kolegama iz RS ali i predstavnicima srpskog naroda u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Dajemo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na sprovođenju deklaracije, a kao vlada mi ćemo tu deklaraciju dati na usvajanje skupštini u narednih 90 dana – rekao je Vučević.

On je na početku sednice dao na usvajanje dnevni red i zapisnik sa prethodne zajedničke sednice održane 17. maja, koje su jednoglasno usvojene.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…