Podeli vest

Za danas posle podne planiran je doček predsednika Al Sisija na aerodromu “Nikola Tesla”, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće predsednika Arapske Republike Egipat, Abdel Fataha al Sisija, koji će boraviti u zvaničnoj poseti mnašoj zemlji od danas do 21. jula.

Za danas posle podne planiran je doček predsednika Al Sisija na aerodromu “Nikola Tesla”, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike,

Ceremonija svečanog dočeka egipatskog predsednika uslediće u sredu ujutru ispred Palate “Srbija”, nakon čega je planiran sastanak predsednika Vučića i Al Sisija.

Potom je predviđen plenarni sastanak delegacija Republike Srbije i Arapske Republike Egipat, a zatim ceremonija dodele odlikovanja predsedniku Abdelu Fatahu al Sisiju i ceremonija potpisivanja sporazuma.

Posle te ceremonije predviđene su izjave za medije predsednika Vučića i Al Sisija, nakon čega će uslediti Srpsko-egipatski biznis forum, dodaje se u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: