Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i prvi čovek Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin obilaze danas novoizgrađeni stadion “Kraljevica“ u Zaječaru.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, prilikom obilaska novoizgrađenog stadiona u Zaječaru, da je Fudbalski savez Srbije uputio dopis da se Finale lige Evrope igra na novom Nacionalnom stadionu u Beogradu, koji kako je rekao, treba da bude završen do 1. decembra 2026. godine. 

“Mi imamo u planu da rekonstruišemo i stadione u Čairu i Kragujevcu. Ovde je u Zaječaru mnogo lepo da se igra, ne može da se pokisne. Znam da smo uputili neki dopis, da se igra Finale lige Evrope, tako da će to biti na našem najvećem stadionu, i ako bude, svakako će biti velika stvar. Ovo su lepi stadioni, ali su nam stadioni i u Nišu i Kragujevcu. Potreban je Nacionalni stadion, potrebno je rešavanje pitanja  FK ‘Zvezde’ i FK ‘Partizana’, kao i kluba iz Novog Sada”, rekao je Vučić prilikom obilaska stadiona zajedno sa prvim čovekom Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandrem Čeferinom. 

Vučić je rekao da, kada pogledate stadione u Nemačkoj, Španiji ili Englesko,j da smo mi ipak još uvek daleko, ali da je ovo dobar početak.

Ove nedelje stiže ultrazvučni aparat u Zaječar, dobiće i digitalni mamograf

Predsednik Vučić najavio je da će ove nedelje stići ultrazvučni aparat u Zaječar, a do kraja ovog meseca ili u decembru digitalni mamograf.

Vučić je tokom obilaska novoizgrađenog stadiona ” Kraljevica” u Zaječaru, rekao da će, pored ultrazvučnog aparata, do kraja ovog meseca ili u decembru taj grad dobiti i digitalni mamograf, koji će, kako je rekao, biti od velikog značaja za žene i sve građane.

“I ostaje nam zdravstveni centar koji nam je od presudnog značaja, ali za to je potrebno bez opreme najmanje 40 miliona evra, značajno više nego za stadion”, rekao je Vučić. 


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: