Podeli vest

Predsednik Srbije Vučić objavio je snimak koji sadrži kratak pregled prošlonedeljnih aktivnosti i poručio da su, u vremenima sveopstih podela i pretnji, interesi Srbije i srpskog naroda osnovne i jedine crvene linije oko kojih nikad neće biti kompromisa.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic Vučić
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

“Ovo je bila i nedelja u kojoj smo još jednom potvrdili da je članstvo Srbije u EU naše strateško opredeljenje i da radimo na tom putu u cilju boljeg života građana Srbije”, naveo je Vučić na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav”.

On je naglasio da Srbija gradi dobre odnose i sa Istokom i sa Zapadom, sa svima u svetu sa kojima deli zajedničku želju za mirom, stabilnošću i napretkom.

Podsetio je da je o Srbiji i za Srbiju razgovarao sa ambasadorima 27 zemalja članica EU, ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom.

Kao posebno važnu istakao je posetu “jednog od najmoćnijih lidera sveta i dragog prijatelja” predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, od koga, kako je naveo, Srbija uvek može da računa na pomoć, a on na mudar savet.

Predsednik Srbije je naglasio da se radi na putevima, jer oni znače napredak i poručio da će stanovnicima Raškog i Moravičkog okruga novim putevima stići i nove investicije i bolji život.

“I ove nedelje nastavili smo da gradimo i čuvamo našu Srbiju, jedinu domovinu koju imamo”, poručio je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: