Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je sinoć, na novoizgrađenom stadionu Dubočica u Leskovcu, da će reprezantacija Srbije na tom stadionu igrati 19. novembra utakmicu kvalifikacija za evropsko prvenstvo između Srbije i Bugarske.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Vučić je poručio deci i trenerima iz različitih fudbalskih klubova u Leskovcu da će biti održavan taj stadion i da država neće dozvoliti da taj stadion propadne.

“Molim vas i trenere da budete uporni i vredni, jer neće od lepote stadiona da dođe rezultat, niti od velikih priča, već od rada. Morate da živite za loptu i mnogo znoja da prolijete i kada vam ne ide, da opet sebi kažete – hoću snažnije, jače i bolje i više. I vi devojke da igrate na svetskom prvenstu i da pobeđujte i englesku i Španiju i Englesku sve najbolje u svetu”, poručio je Vučić.

Istakao je da će država pomoći na svaki način. Predsednik je rekao da je mnogo puta bio u Leskovcu i pre nego što je postao premijer i posle predsednik države i da sada Leskovac ima autoput do Severne Makedonije i to najbolji autoput.

Kada uđete iz Grčke i Severne Makedonije kao da ste ušli u Švajcarsku, naglasio je Vučić.

Kaže da sada ima 11.000 ljudi više formalno zaposlenih u Leskovcu nego pre 10 godina. “Lično ću do Svetog Nikole da donesem mamograf u bolnicu u Leskovcu, a do januara 2025. to završavamo”, naveo je Vučić. Molio sam ih da poslednju utakmicu u kvalifikacijama, možda i odlučujuću za evropsko prvenstvo na kome nismo bili 24 godine, odigramo ovde u Leskovcu, rekao je Vučić.

“Želeo sam da vidite da mi možemo da napravimo sve isto i bolje nego u bilo kojem delu Evrope”, naglasio je predsednik. Kaže da drugi stadionu mogu samo da imaju više ili manje stolica, ali nisu i lepši. “Uskoro otvaramo stadion u Loznici i Zaječaru i onda gradimo veliki stadion u Beogradu”, naglasio je Vučić.

Predsednik je poručio deci da treba da umeju da se vrate iz ponora i poraza, kada gube i tri nula, i da pobede. Vučiću i Dodiku su poklonjene umetničke slike lokalnog fudbalskog asa Svetozara Zareta Trajkovića. Zatim je usledilo slavlje uz vatromet i trubače čime je svečano otvoren stadion.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…
orlić

VLADA: Orlić zvanično direktor BIA-e

Vlada Srbije donela je danas na sednici rešenje o postavljenju Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije. Saglasnost da Orlić bude…