Podeli vest

Predsednik Srbije Alekandar Vučić izjavio je, povodom pisanja medija u regionu o njegovom govoru održanom u nedelju u Hali Šumice, da su ga proglasili najgorim i da je region zgrožen jer je izjavio da neće da bude sluga nikom drugom osim svom narodu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

On je u video poruci na instagram profilu “buducnostsrbijeav” napisao da je dovoljno je da pogledate i pročitate one medije iz regiona za koje znate da Srbiji nikada nikakvo dobro nisu poželeli.


Kako je rekao političari koriste reči na javnim skupovima ne bili ubedili svoje, ali i predstavnike drugih političkih opcija da govore istinu, ali da neretko, mnogo više od nas, neki drugi govore o sadržaju vaših reči i o suštini onoga što ste hteli da poručite.
“Jutros dok gledam novine, gledam izveštaje sa portala koje su mi pripremili saradnici, uočio sam jednu dobru stvar koja više od svega što sam sam izgovorio, govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Od prištinskih medija, naravno gotovo svih ekstremističkih nastrojenih prema Srbiji i srpskom narodu, do ekstremnih islamističkih medija iz Sarajeva, do mnogih drugih, svi su kao oparen skočili, samo zbog toga što sam sinoć govorio u Hali Šumice, i zbog dve stvari, zbog ubrzanog napretka Beograda i Srbije, zbog onoga što sam rekao činjenice o platama u regionu gde je Srbija danas prva, u regionu po visini plata, ali i zbog toga što sam rekao da Beograd koji se uvek hvali svojom kosmopolitskom dušom, jeste i srpski grad”, rekao je Vučić.


Dodaje da su ga Gazeta i Slobodna Bosna napali, zbog toga što je rekao da “hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju i da na faks koji dobijemo odgovorimo sa ‘da gazde’, a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom, osim da služimo svom narodu”.


“Zbog toga sam Hitler, zbog toga sam najgori u regionu i zbog toga je region zgrožen. Narode, građani Srbije, sami zaključite”, rekao je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ