Podeli vest

Predsednik Vučić je rekao da ima i lični razlog za koji je smatrao da je jak

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da ne može da gostuje na televiziji N1 jer to ne bi bilo fer prema svim građanima Srbije koji su primorani da svakog dana slušaju uvrede na svoj račun od onih koji ih dele na glupe i pametne, ali i zbog svoje dece, koje taj medij vređa.

Vučić je, na pitanje voditeljke Juronjuza zašto se nije odazivao na poziv za gostovanje dok je radila na drugoj televiziji, Vučić je kazao da bi mogao u šali da kaže da je čekao da i ona shvati da treba da napusti N1.

Odgovarajući ozbiljno, rekao je da ima i lični razlog za koji je smatrao da je jak.

„Činjenica da je taj medij kao i neki drugi gotovo 24 časa vodi kampanju protiv mene. Nije problem što vodi kampanju protiv mene, ako bi otišao tamo osećao bih se posramljen pred sopstvenom decom koja su neretko bila tema u različitim emisijama, i optužena za najteže moguće stvari. Veoma loše bih se osećao da pogleddam posle u Danila, Milicu i Vukana“, rekao je Vučić.

Rekao je da odgovara na svakojaka pitanja N1, da pokazuje poštovanje prema svakom novinaru te kuće, da ne bira pitanja, da se na profesionalni način odnosi prema svakoj temi.

„Na svakoj konferenciji za novinare kada dođu novinari te kuće ne bežim od pitanja, za razliku od drugih. Navikao sam i naučio da trpim udarce i ako želite da uđete u politički ring, morate biti spremni da primate i niske udarce. Međutim oni u tom ringu koriste troje moje dece i vežu ih u taj ring pa onda malo po njima malo po meni. Ne pada mi napamet da tamo gostujem“, rekao je on.

Voditeljki je na pitanje odgovorio i kontrapitanjem – da li bi ona, kada bi neko ko joj je dolazio u kuću 20 godina na svaki rođendan, okačio poster sa najopasnijim kriminalcima dece na toj televiziji i rekao da je najgori od tih kriminalaca njeno dete, odlazila u tu kuću.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: