Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da je ”zahvalan CNN-ui Frankfurter Alemajne Cajtungu” na tome što ga, kako je naveo, promovišu gotovo svakodnevno, i dodao da je za njega mnogo važnije to što se vrše opravke puta u mestu Ćetanje u opštini Priboj.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Aleksandar Vucic
Foto: Shutterstock

”Izražavam iskrenu zahvalnost CNN-u i Frankfurter Alemajne Cajtungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj. Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina tri metra”, napisao je Vučić na svom nalogu na Instagramu, uz video snimke radova i građevinskih mašina na putu.

On je istakao da je od političkih pritisaka mnogo važnije da se ispuni ”obećanje dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare.

”Ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, važnije je čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina. I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće”, poručio je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: