Podeli vest

Izbore shvatite ozbiljno, izbori nisu igračka, a ovi izbori su pitanje šta ćemo ostaviti našoj deci, poručio je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić na predizbornom skupu u Čurugu

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Vucic Aleksandar
FOTO: TANJUG/ INFO SLUZBA SNS

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je danas na predizbornom skupu u Čurugu više investicija za taj deo Srbije, među kojima je ulaganje u putnu infrastrukturu.

“Put od Novog Sada, Bačkog Jarka, Temerina, Nadalja do Bačkog Gradišta, Bečeja i desno ka Čurugu moramo da uradimo u celini”, rekao je Vučić i dodao da će, osim toga, put Čurug-Žabalj, dužine 12 kilometara, početi da se radi čim bude lepo vreme.

Naveo je da će biti urađeno i postrojenje za preradu vode u Gospođincima, kao i magistralni cevodovod između Žablja, Gospođinaca i Ðurđeva.

“Time bismo rešili jedan od velikih problema pijaće vode u ovom delu Srbije”, rekao je Vučić.

Mreža autoputeva otvara prostor za dolazak investitora

On je rekao da će onog sekunda, kada budemo imali razvijenu mrežu autoputeva čiji će deo prolaziti kroz žabaljsku opštinu, Čurug i druga mesta biti otvorena za investitore.

“Radićemo i verujem da ćemo uspeti da dovedemo jednog od ozbiljnih investitora na teritoriju opštine Žabalj. To znači zapošljavanje ljudi, ali i da će lokalna samouprava imati više novca da asfaltira ulice”, rekao je Vučić.

“Ne mogu da obećavam ono što nećemo da uradimo, ali zapamtite ove stvari koje sam vam rekao jer to ćemo da uradimo. To je ono što je realno i za šta ćemo novac da pronađemo”, naveo je on.

Vučić je rekao da će ponovo da dođe u Čurug da pita meštane da li je urađeno ono što je obećano i da li su zadovoljni.

Rekao je da je preopterećen onim što se dešava u Ukrajini jer to, dodao je, donosi negativne posledice za našu zemlju.

Poruka Vučića: Neće biti lako, izbore shvatite ozbiljno

S tim u vezi, pozvao je građane na razumevanje, rekavši da nam neće biti lako u narednom periodu, te ida su zato posvećenost, odgovornost i ozbiljnost važniji nego ikada.

“Ovi izbori su pre svega pitanje šta ćemo ostaviti našoj deci. Da izbegnemo sukobe i mlade ljude naučimo odgovornosti. Ja neću držati zapaljive govore o političkim protivnicima. Njihova dela govore za njih, a o nama govori sve što smo uradili. Sami vidite ko čuva stabilnost i mir. Izbori nisu igra, niti je država igračka”, poručio je Vučić.

Ukazao je da se neodgovornost skupo plaća i da je zato važnije nego ikada da pokažemo punu odgovornost i da se ponašamo ozbiljno.

Naveo je da su ljudi naučili ko može da radi, a ko ne i dodao da je siguran da niko više ne želi da se vrati u prošlost kada su, dodao je, fabrike zatvarali i kada nisu gradili autoputeve već su “samo trpali novac u sopstvene džepove”.

Ženi na skupu pozlilo, Vučić reagovao

Tokom Vučićevog obraćanja, jednoj gospođi koja je prisustvovala skupu je pozlilo, na šta je Vučić odmah reagovao.

“Ima ovde lekara. Biće sve u redu, ne brinite ljudi. Bravo za gospođu, već joj je bolje”, rekao je Vučić koji je sišao sa bine i otišao da pozdravi ženu kojoj je pozlilo.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: