Podeli vest

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučići poručio je danas u Šapcu da će na predstojećim vanrednim izborima podržati SNS i zajedno se boriti sa naprednjacima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

Srpska napredna stranka proslavlja danas 15 godina od osnivanja u Šapcu, a Vučić je pred početak stranačkog skupa poručio naprednjacima da predstojeći izbori treba da budu za njih najvažniji.

“Pokušaće da sruše sve ono što ste vi stvarali svojom snagom i energijom i zato je važno da se borimo, jer neću da se sklanjam i pravim neutralan, jer biti neutralna i ne biti uz svoju SNS je zločin prema Srbiji i zato ću da je podržim svojom svim srcem i svojom snagom i da se borim sa vama”, naglasio je Vučić, koga je dočekao veliki broj ljudi ispred sportske hale u Šapcu.

Kazao je da je cilj da nastavimo da gradimo našu zemlju i da je čuvamo.

Vučić je po ulasku u punu sportsku halu pozdravljen dugotrajnim aplauzom, a svečanost je počela izvođenjem himne “Bože pravde”.

“A oni koji bi da vas zamene i koji bi da vas pobede, bi u jednom danu uništili srpsku vojnu neutralnost. U jednom danu bi uvodili sankcije onima koji su na našoj strani po pitanju KiM i nastavili bi sa svojom politkom prema KiM, a to je bilo puštanje Aljbina Kurtija na slobodu, pogrom srpskog naroda 2004. godine na KiM, otcepljenje Crne Gore 2006. i nezavisno Kosovo 2008. i administrativni prelazi prema KiM 2011.

I ono što su radili sve vreme, katančenje naših fabrika i otpuštanje naših radnih ljudi. Naše je da radimo i gradimo i pravimo Srbiju boljom, bogatijom, ali da čuvamo naše svetinje i čuvamo naše prijatelje i da čuvamo našu Srbiju. Hvala vam na velikoj energiji, ljubavi, veri u svoju zemlju i svoju stranku. Nosim vam pozdrave i Tomislava Nikolića, zajednički ćemo učestvovati u podršci SNS, ovog puta. Živela Srbija i SNS”, naglasio je Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: