Podeli vest

U izbornom štabu Sprske napredne stranke (SNS) na Novom Beogradu, gde je organizovano praćenje rezultata lokalnih izbora koji se organizuju u Beogradu i u još 14 gradova i 74 gradske opštine, nešto pre 20 časova stigao je i predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

On je na ulazu u izborni štab bio upitan da prokomentariše to što se narod tuče na ulicama, a Vučić je rekao da batinaši tuku poštene ljude.

“Ne tuče se narod, batinaši tuku poštene ljude.Pobedićemo vas ubedljivije nego prošli put. Da znate da uvek govorim istinu, kao što sam rekao za Real Madrid”, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i član SNS Aleksandar Vučić zatim je rekao da ima sjajne rezultate.

Vučić je ušao u pres centar, gde je veliki broj novinarskih ekipa i upitao da li su posluženi, a zatim dodao da ima sjajne rezultate. “Ne brinite, imamo sjajne rezultate”,rekao je Vučić. On je u štab SNS stigao nešto pre 20h sa Anom Brnabić.

Zajedno sa Vučićem došla je i potpredsednica Glavnog odbora SNS Ana Brnabić, a u štab SNS stigli su i Vladimir Orlić, Darko Glišic, Nemanja Starović. U štab polako stižu i pristalice stranke, kao i koalicionih partnera koji će čekati rezultate izbora.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

SUTRA JE SPASOVDAN

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici sutra slave praznik Vaznesenja Gospodnjeg, Spasovdan, kojim se obeležava 40. dan nakon Vaskrsa kada…