Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas da je zadovoljan sadržajem današnjih razgovora s brojnim svetskim liderima u Budimpešti i izrazio veliku zahvalnost premijeru Mađarske Viktoru Orbanu na gostoprimstvu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

“Mnogo dobrih sastanaka i razgovora sa predsednicima Turske, Uzbekistana, Azerbejdžana. Poseban razgovor sa emirom Države Katar šeikom Tamimom bin Hamad Al-Tanijem i očekujem uskoro njegovu posetu našoj zemlji. Razgovarali smo o mnogim važnim stvarima za Srbiju i to će nam omogućiti nove investicije, mnogo napretka u budućnosti, mnogo toga što moramo da uradimo za naše građane”, poručio je predsednik Srbije u video poruci na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

On se zahvalio ljudima u Srbiji koji su, kako je rekao, “prepoznali naše namere i mere koje donosimo”.

“Više od 350.000 dece i više od 220.000 majki se već prijavilo za pomoć države. U jednom danu više od 700 hiljada penzionerskih kartica je podeljeno. Pozivam penzionere da nastave da se prijavljuju, imaće ogromne koristi od posedovanja penzionerskih kartica i građane Srbije da se spremamo za EXPO, da radimo i da se borimo. Živela Srbija”, poručio je Vučić.

On je rekao da je prava sreća što je danas u Budimpešti prisustvovao osvajanju prvog zlata u istoriji Srbije na svetskim atletskim prvenstvima i još jednom čestitao zlatnu medalju srpskoj atletičarki Ivani Vuleti.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

Trenutno nema novih vesti iz ove rubrike

POGLEDAJTE JOŠ: