Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas saučešće porodici, prijateljima i kolegama povodom smrti Suzane Rađen Todorić, urednice BN TV.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ALEKSANDAR VUCIC
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

“Izuzetno me je pogodila vest o iznenadnoj smrti urednice BN TV, Suzane Rađen Todorić. Kao vrsna novinarka koja je profesionalno umeće kalila tokom teških ratnih vremena, uvek je pokazivala duboko poznavanje politike i prilika ne samo u regionu, već i u širem geopolitičkom kontekstu. Britak um, oštro reportersko pero i lična hrabrost, doneli su joj brojne profesionalne nagrade, a nadasve poštovanje kolega i ogromno poverenje gledalaca”, napisao je Vučić u saučešću.

Bila je autorka kultnih emisija i intervjua u kojima nije bilo nimalo lako učestvovati, ali je bila čast odgovarati na sva teška pitanja i čuti njeno mišljenje, istakao je Vučić, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

“Izražavam duboko saučešće porodici, prijateljima i kolegama Suzane Rađen Todorić. Neka počiva u miru“, navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je danas, nakon kraće bolesti, u bolnici u Bijeljini.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: