Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, i zahvalio mu na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vučić
FOTO TANJUG/ Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike Srbije/ Dimitrije Goll

“Dok ispraćam iskrenog prijatelja naše zemlje, razmišljam o viziji i vrednostima koje delimo, a posebno o fascinantnoj energiji koja je uložena u ostvarenje prvih velikih snova Srbije i Beograda, koji se danas svrstava u red uređenih metropola koje imaju šta da pokažu svetu”, napisao je predsednik Vučić na svom Instagram nalogu ”buducnostsrbijeav”.

“Hvala Vam, dragi prijatelju Mohamedu bin Zajedu na ogromnoj podršci Srbiji i našem narodu, kao i na ohrabrenju u postavljanju sve viših ciljeva koji su za našu zemlju nekada bili nedostižni”, dodao je predsednik Srbije.

“Naše prijateljstvo je temelj i čvrsta spona ne samo između Srbije i UAE, već i na putu napretka i ubrzanog razvoja naše zemlje u koju ste uvek dobrodošli”, poručio je predsednik Vučić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: