Podeli vest

Da li će te parade biti videćemo. Ja ću da obavestim narod, kakva god odluka da bude. U jednom slučaju biću kriv narodu, a u drugom Evropljaninma, konstatovao je on.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

europrajd
Foto: Pixabay

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se tek videti da li će biti održan Europrajd i da se odluka može očekivati između 5. i 10. septembra.

Vučić je sinoć, za TV Prva, objasnio da se na Savetu za nacionalnu bezbednost u ovim uslovima mora doneti ta odluka i da će je on saopštiti. „Da li će te parade biti videćemo. Ja ću da obavestim narod, kakva god odluka da bude. U jednom slučaju biću kriv narodu, a u drugom Evropljaninma”, konstatovao je on.

Naglasio je da je njegov posao da garantuje bezbednost, i da, ako vidi da to ne može, da će se otkazati skup.

„Da idem tamo kao moj Danilo da nešto uzviknem ili gađam učesnike sa nečim, neću. Da li je Danilo danas za gej paradu nije, ali da li će da baci nešto – neće, jer je odrastao”, objasnio je on.

Suština je, kaže, da i u ovom slučaju hoće svi samo drzavi da nabiju dodatni teret na leđa i da tako neki traže da se ne uvode sankcije Rusiji, neki da možemo da napadnemo NATO na KiM. „Šta od nas hoćete, da ratujemo? Ne želim da ratujemo. Želim mir i stabilnost, i to nam je slogan. Za 99 odsto slučaja kažem imaćemo mir i stabilnost”, kazao je on.

Vučić je upitao da li treba da kaže strancima da nećemo njihove fabrike, a onda će tražiti plate.

„Licemeri su prvi u redu koji traže veće plate, a možemo ih imati samo ako imamo strane fabrike”, poručio je on.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: