Podeli vest

Na sastanku je istaknuta vrlo dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS, posebno u proteklih godinu i po dana.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas u sedištu Ministarstva sa rukovodiocima kompanije NIS Novi Sad, a na sastanku je istaknuta vrlo dobra saradnja MUP-a sa predstavnicima kompanije NIS, posebno u proteklih godinu i po dana.

Kako je saopštio MUP, Vulin je istakao da je jedan od prioriteta Srbije i predsednika Aleksandra Vučića bezbedno i stabilno snabdevanje srpskog stanovništva ne samo osnovnim životnim namirnicama, već i gasom, naftom i električnom energijom, te da su naftna postrojenja pod posebnom pažnjom policije i očuvanje visokog nivoa bezbednosti naftnih postrojenja.

Ministar je poručio i da se protiv naše države vodi specijalni rat i da zbog lažnih dojava o bombama kontradiverzioni timovi MUP-a Srbije obavljaju preventivne preglede i u objektima NIS-a, kako naftna industrija ne bi prestajala sa radom.

Generalni direktor kompanije NIS Kiril Tjurdenjev pohvalio je rad pripadnika MUP-a, Jedinice za bezbednost na rekama, koja je osnovana po naredbi ministra Vulina, i njihovu borbu na suzbijanju i sprečavanju krijumčarenja akcizne robe na rekama, pre svega nafte i naftnih derivata.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: