Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović da svoju ljutnju zbog toga što treći put nije postala premijer “iskali na ambasadore koji su joj to obećali”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ Anton Antanasijevic/Arhiva

„Znam da je gospođa Mihajlović nervozna, jer ni treći put nije postala premijer, ali tu ljutnju neka iskali na ambasadorima koji su joj to i obećali, ja sam tu kolateralna šteta kako bi rekli saborci gospođe Mihajlović.

Nisam znao da je u Srbiji moguće imati kritičko mišljenje o svemu osim o članstvu u Evropsku uniju.

Moj stav o štetnosti Evropske unije nije nepoznat i nije se menjao od mojih političkih početaka. Veća je nepoznanica kako je gospođa Mihajlović glasala za britansku rezoluciju po kojoj su Srbi genocidan narod posebno istaknut u silovanju muškaraca i dečaka, a ostala član Vlade koju čine oni koji potpuno suprotno misle i od nje i od Velike Britanije. Ja sam izneo stav, a gospođa Mihajlović neka me ubedi da ga promenim ako EU od nas traži neprihvatljivo, da priznamo takozvano Kosovo, da napustimo Republiku Srpsku, da uvedemo sankcije Rusiji. A što se tiče izlaska na izbore, pozivam gospođu Mihajlović na bilo koje izbore, samo pod uslovom da nije na listi koja nosi ime Aleksandar Vučić.

U svim drugim opcijama idemo samostalno, pa makar joj listu nosio i Miroljub Labus, ne bi joj bilo prvi put”, izjavio je Vulin, odgovarajući na, kako je saopštio MUP, uvrede koje je na njegov račun uputila Mihajlović povodom njegovih stavova o članstvu Srbije u EU.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: