Podeli vest

Ministar unutrađnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića vrše ogromni pritisci u vezi sa sastavom nove vlade

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

ALEKSANDAR VULIN
FOTO TANJUG/ BOZIDAR ZIVANOVIC/ ARHIVA

Nije bitno da li ću biti u novoj Vladi Srbije, a o tome ćemo doneti odluku Aleksandar Vučić i ja, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Vulin je za TV Prva rekao da postoje snažni pritisci na Vučića da on ne bude u Vladi Srbije i da se medijski čini sve da ne bude ni deo političkog života.

Vulin, koji je i lider Pokreta socijalista, naglasio je da ni po koju cenu svoje ideje neće menjati i da je sve drugo manje važno.

On je kazao da Vučić trpi sve teže pritiske, koji se tiču uvođenja sankcija Rusiji, promene politike neutralnosti, napuštanja Republike Srpske i Kosova i Metohije.

“Pritisci nisu samo politički nego i lični, zahvalan sam mu što izdržava tolike pritiske”, rekao je Vulin.

Naveo je i brojne izazove koji očekuju buduću Vladu Srbije, a kao najveći istakao je ekonomske.

“Najveći izazov biće kako očuvati ekonomsku stabilnost, kako da privreda nastavi da funkcioniše, da raste i razvija se, da se uveća BDP, a istovremeno i očuva standard građana. Ekonomska ministarstva imaće najteži zadatak”, ocenio je Vulin.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: