Podeli vest

Vulin je naglasio da je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi “Rosteh” izuzetno značajna za unapređenje kapaciteta MUP-a i još veće efikasnosti srpske policije.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

vulin
FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ANTON ANTANASIJEVIC

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas u Moskvi sa generalnim direktorom “Rosteha” general-pukovnikom Sergejem Čemezovim i generalnim direktorom “Rosoboroneksporta” Aleksandrom Mihejevim, a razgovarali su o nastavku saradnje Ministarstva unutrašnjih poslova i kompanije “Rosteh”.

Vulin, koji boravi u zvaničnoj poseti Moskvi, istakao je da su odnosi i saradnja Srbije i Rusije na visokom nivou, baš kao i lični odnosi srpskog i ruskog predsednika, saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Srpski ministar unutrašnjih poslova naglasio je da je nabavka tehničkih sredstava koje proizvodi “Rosteh” izuzetno značajna za unapređenje kapaciteta MUP-a i još veće efikasnosti srpske policije.

Generalni direktor “Rosteha”, general pukovnik Sergej Čemezov, koji je dugogodišnji blizak prijatelj i saradnik predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, odlikovao je ranije u Moskvi Aleksandra Vulina medaljom za izuzetan doprinos razvoju saradnje MUP-a Srbije i “Rosteha”.

Kako je saopšteno, državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Bojan Jocić, komandant Žandarmerije Dejan Luković, zamenica načelnika Sektora za međunarodnu saradnju MUP-a Maja Jestrović i koordinator u Sektoru za međunarodnu saradnju Miloš Anđić, dobili su danas u Moskvi medalje direktora federalne službe za vojno-tehničku saradnju Dmitrija Šugajeva za unapređenje vojno-tehničke saradnje.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: