Podeli vest

Veštačka inteligencija dolazi svuda! Nakon što se demokratizovao sa servisima za diskusiju kao što je ChatGPT, red je na WhatsApp da integriše „Meta AI“, AI uslugu „a la ChatGPT“.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Unsplash

Veštačka inteligencija direktno na vašoj VhatsApp aplikaciji

Generativna veštačka inteligencija nastavlja da raste! Nedavno se Microsoft uključio u implementaciju Copilot-a, AI „Chatbot“, baš kao i ChatGPT.

Potražnja eksplodira na ovom nivou, a velike tehnološke kompanije već nekoliko godina ulažu u ovu vrstu tehnologije. Zaista , čak smo videli ambiciju Nvidije, kompanije specijalizovane za čipove (uključujući grafičke kartice), koja se još više upušta u istraživanje kako bi zadržala vodeću poziciju na tržištu.

Sa svoje strane, Meta, matična kompanija Facebook-a i WhatsApp-a, preferira da počne da primenjuje svoje prve eksperimente na različitim društvenim mrežama. Prva aplikacija koja će imati koristi od chatbot-a je WhatsApp, jedna od najčešće preuzimanih aplikacija na svetu!

Prema sajtu Vabetainfo, koji je uvek veoma pouzdan u svojim izvorima, beta verzija 2.24.7.14 VhatsApp-a trebalo bi da pozdravi ChatBot koji pokreće čuveni „Meta AI“ . Cilj ove operacije je jednostavan: omogućiti korisnicima da traže informacije direktno preko svoje WhatsApp aplikacije.

Zašto WhatsApp?

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu. Dakle, bilo bi očigledno da Meta želi da njihova prva javna upotreba AI bude u ovoj aplikaciji.

Čak i ako je stara beta bila dostupna u aplikaciji, ova nova verzija konačno omogućava lakši pristup. Nema potrebe da otvarate dodatni prozor da biste razgovarali sa AI, samo postavite svoje pitanje u traci za pretragu.

Pomalo poput ChatGPT-a, funkcija Meta AI će vam omogućiti da postavljate pitanja direktno u aplikaciji VhatsApp bez potrebe da otvarate dodatnu karticu . Sve u svemu, ovo je funkcija koja teži da bude praktična i pristupačna, a ne revolucionarna.

Da biste testirali ovu funkciju, morate biti registrovani kao beta tester na Google Plai prodavnici . Nažalost, beta je trenutno puna i stoga je nemoguće registrovati se za pristup četbotu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: