Podeli vest

Protest u organizaciji dela opozicije pod nazivom “Srbija protiv nasilja” završen je večeras oko 21.00 sat ispred Vlade Srbije, a saobraćaj koji je bio obustavljen u Ulici Kneza Miloša i u Nemanjinoj, ponovo je uspostavljen.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Nešto ranije saobraćaj je normalizovan i na Trgu Nikole Pašića kod Narodne skupštine gde je protest i počeo.

Ispred parlamenta su se obratile Dušica Sremčević iz Kraljeva i Bratislava Tatić medicinska sestra u penziji iz Bačke Palanke, a nakon njihovog obraćanja, ponovo su pročitani zahtevi protesta.

Učesnici protesta su potom prošetali šetnju od Doma Narodne skupštine preko Terazija do zgrade Predsedništva, a potom su nastavlii Ulicom kneza Miloša do Vlade Srbije gde se obratila studentkinja Emilija Milenković.

Na protest su došli Miroslav Aleksić iz Narodnog pokreta Srbije, poslanici Zeleno levog kluba Đorđe Pavićević, Jelena Jerinić, Robert Kozma, Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd, poslanik Demokratske stranke Branimir Jovančićević, potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta, lider Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović.

Ovo je bio 15. protest “Srbija protiv nasilja”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: