Podeli vest

U Više javno tužilaštvo u Zaječaru stigao je zapisnik o izvršenoj odbukciji tela Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, koji je preminuo u policiji tokom zadržavanja.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

FOTO TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Obdukcioni zapisnik je sačinio Institut za sudsku medicinu u Beogradu, koji će u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Pojedini mediji su u petak objavili vest da je odbukcija pokazala da je brat Dejana D, Dalibor D. koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja preminuo nasilnom smrću.

Dalibor D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još uvek nije pronađeno.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: